Övrigt

Hallå!?

När jag skriver lite provokativt hoppas jag få någon sorts gensvar – men nej! Jag kan ju se i statistiken hur många som är här och tittar men de/ni lämnar inga spår efter er. Förhoppningsvis beror det på att ni tycker som jag, men jag tvivlar.

Men det är klart – det ÄR ju svårt att argumentera mot Vänsterpartiet. Vi har folket med oss i massor av frågor, inte minst när det gäller skattesmitare som tar våra skattepengar till skatteparadis i stället för t ex fler lärare.Vi vet ju  alla att lärartätheten är sämre på privatskolorna (liksom speciallärare, gymnastiksal osv).

Nu visar det sig också att vår partiledare Jonas Sjöstedt har högst förtroende bland väljarna efter Reinfeldt och Löfvén.

I Stockholm har nu invånarna (äntligen) fått upp ögonen och moderaterna rasar i opinionen med hela fem procentenheter. Senaste “affären” där M-regimen sålt ut vårt gemensamma arv till vrakpris har fått folk att bli upprörda. Borgarna sålde en hemtjänst för 1,5 Mkr och redan efter nio månader såldes den vidare med en vinst (förlust för skattebetalarna)  på 1,9 Mkr. Det hela började med S:t Göran som faktiskt blev en rättssak där de borgerliga blev dömda.

Att kommunal verksamhet reas ut till privata entreprenörer och att sedan enskilda chefer berikar sig kraftigt är uppenbarligen stötande även för en del borgerliga väljare. Tack för det!

Håkan Johansson

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk