Övrigt

Vad gör man?

Läser i undersökningar att Vänsterpartiet har lågt förtroende när det gäller bland annat företagande och regeringsduglighet. Det finns uppenbarligen fortfarande uppfattningen att Vänsterpartiet har en överbudspolitik och bara är inriktad på den offentliga sektorn.

Så fel, så fel! Titta på t ex Fagersta och Degerfors där Vänsterpartiet styr. Eller Lidköping där vinster i vården är förbjudet. På¨vilket sätt har dessa kommuner hamnat på efterkälken eller styrs av någon sorts dogmatiska gamla kommunister.

Dagens verklighet känner vi inom Vänsterpartiet in på skinnet. Vi har medlemmar och sympatisörer som kan berätta om den tuffa verklighet vi har idag oavsett om det är i offentlig eller privat regi.

Till den här gruppen hör många småföretagare. De har knepiga villkor med osäkerhet ekonomiskt, det är dyrt vara sjuk, det är kostsamt om någon anställd blir sjuk osv osv. Småföretagare har tuffa villkor och är en grupp att värna om. Det är massor av jobb som skapas här.

Det finns statistik på att vartenda nytt småföretag inom tre år skapar minst ett jobb till. Det här är en grupp att värna om. Inte minst om vi vill ha en levande landsbygd.

Håkan Johansson

Dela den här sidan:

Kopiera länk