Övrigt

fredag 11 maj 2007, kl 05.00 Vandaler som förskingrar våra tillgångar

saxat ur sn: Regeringen ämnar sälja svenska folkets tillgångar så att man kan sänka skatten för de välbeställda och så att de dessutom ska kunna stoppa vinsterna i sina egna fickor. Skulle jag sälja något jag inte betalat för så hamnar jag i fängelse, men dessa vandaler förskingrar våra tillgångar med ett leende på läpparna

  

Regeringen ämnar sälja svenska folkets tillgångar så att man kan sänka skatten för de välbeställda och så att de dessutom ska kunna stoppa vinsterna i sina egna fickor. Skulle jag sälja något jag inte betalat för så hamnar jag i fängelse, men dessa vandaler förskingrar våra tillgångar med ett leende på läpparna. Listan är lång på det som de har till försäljning. Det är sjukhus, Nordea, Vin&Sprit, SBAB, OMX, Vasa kronan, Telia, SAS.
Svenska och utländska ­kapitalister står på tå för att köpa de stora välskötta svenska kronjuvelerna. Jodå! Templet i ­Nyköping har självklart sina egna månglare. Givetvis så söker även de här något löst som kan avyttras till några kapitalister för en peng till skatte­sänkning. De skriver vår historia just nu. Den kommer att vara slutsumman av alla de ting som kunde ha undvikits.
Ja visst, lika barn leker bäst! Jag vill passa på Gratulera ­miljöpartiet till ert inflytande i den kommunala politiken. När din bästa vän är till salu då förstår du den djupaste innebörden av marknadskrafternas obegränsade möjligheter.
Miljöpartiet, det är dags att visa att ni har ryggrad. Tillgängligheten till Sävö har en stor betydelse för Nyköpingsbor och turismen!
Conny Jakobsson (v)

Dela den här sidan:

Kopiera länk