1 maj

Almir Mujdza får 2022 års Hjärtat till Vänster-pris

Idag på 1 maj delades Vänsterpartiet Nyköpings pris Hjärtat till Vänster ut till Almir Mujdza för sitt samarbete med Teater Sörmland, ABF Sörmland och Ung Arena Nyköping, i ett projekt som introducerar teater och samarbetsövningar för ungdomar från utsatta områden i Nyköping.

Motivering

Almir är en av Nyköpings eldsjälar som lägger hundratals timmar på att outtröttligt hjälpa och stötta unga människor som riskerar att hamna på kant med samhället. Almir är en öppen och varm medmänniska och en sann förkämpe för de bortglömda och svaga. Med positivitet välkomnar han nya samarbeten och deltar i kampen för ett enat och inkluderande Nyköping.

I bild: Patrik Järvelöv, Vänsterpartiet Nyköpings ordförande tillsammans med Almir Mujdza, årets mottagare av Hjärtat till Vänster-priset.

Dela den här sidan:

Kopiera länk