Övrigt

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN – 8 Mars

internationella-kvinnodagen-2015

KVINNOKAMP, VREDE OCH NJUTNING

Framgång och bakslag i kvinnornas historia Christina Florin, professor i kvinnohistoria vid Stockholms universitet, föreläser om kvinnorörelsen och hur kvinnor sakta har erövrat sina positioner i dagens samhälle – om motgångar och framgångar samt om ilska och glädje. Karin Rågsjö, riksdagsledamot för Vänsterpartiet och ledamot i Socialutskottet, pratar om kvinnors situation idag och Vänsterpartiets feministiska politik. Underhållning av Emma Hedberg vislåtskrivare och artist från Nyköping. Möjlighet att köpa fika finns.

Välkomna!

Datum: 8 mars

Tid: 13:00-15:30

Plats: Nyköpings Teater, Teaterparken Nyköping

Arrangeras av: Vänsterpartiet Nyköping, Vänsterpartiet Oxelösund och Vänsterpartiet Sörmland i samarbete med ABF Sörmland.

Dela den här sidan:

Kopiera länk