Övrigt

Stora förändringar inom V!

linnVid årsmötet i söndags blev det stora förändringar både när det gäller kommunlistan och den nya styrelsen. Nicklas Franzén, nuvarande kommunalråd, toppar inte oväntat. Men sedan kommer 25-åriga Linn Mårtensson som gjort raketkarriär inom partiet i Nyköping som också blev vald till ny ordförande.

Vid årsmötet i söndags blev det stora förändringar både när det gäller kommunlistan och den nya styrelsen. Nicklas Franzén, nuvarande kommunalråd, toppar inte oväntat. Men sedan kommer 25-åriga Linn Mårtensson som gjort raketkarriär inom partiet i Nyköping som också blev vald till ny ordförande.

– Känner mig otroligt stolt att fått förtroendet driva valrörelse för Vänsterpartiet Nyköping både som ordförande och andra namn på kommunlistan. Ser mycket fram emot att axla det ansvaret tillsammans med vår växande förening och alla engagerade kamrater, säger hon.

Övriga platser i topp blev: Lotten Båvik, Håkan Johansson, Sofia Lenninger, Michael Nygren, Helena Dahlström, Carl-Johan Jarhall, Sandra Falkhäll och Thomas Lenninger.

Den nya styrelsen: Linn Mårtensson, Håkan Johansson, Helena Dahlström, Carl-Johan Jarhall och Sandra Falkhäll med ersättarna Tommie Johnsson och Ann Helmfrid.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk