Övrigt

Tänker en sak, gör en annan…

“I Sifon tycker 49 procent av borgerliga sympatisörer att förbud mot välfärdsvinter är ett ganska bra eller mycket bra förslag, 31 procent svarar att det är ganska eller mycket dåligt. Bland de rödgröna sympatisörerna är motsvarande siffror 67 procent som gillar förslaget; 17 procent säger att det är dåligt.”

https://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2036027-nej-till-vinster-i-valfarden

Det här är bara en i den långa raden av negativa synpunkter från borgerliga väljare. Näringslivets tidning Affärsvärlden har i två nummer dels konstaterat och kritiserat det allt mer framväxande klassamhället (ja, de använder det begreppet), dels hur den borgerliga majoriteten sålt ut vår gemensamma egendom till vrakpriser.

Citat från Affärsvärlden:

“På bara 15 år har Sverige gått från positionen som världens mest jämlika land till ett klassamhälle. En miljon lever i utanförskap.”

Så frågan dyker upp igen – hur tänker man när man röstar borgerligt?

Håkan Johansson

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk