Övrigt

Politiken är otacksam,,,?

Det finns fortfarande en rad schabloner om Vänsterpartiet. Vi lägger förslag som vi inte kan finansiera, vi är emot privat företagsamhet, vi ser inga brister alls i den offentliga sektorn, vi är ett storstadsparti osv osv. Och kanske vi – läskigt nog – är Kommunister innerst inne…

Vi kan ta t ex landsbygdsfrågorna. I dag har den styrande majoriteten i Nyköpings kommun avsatt 1 milj kr för riktade insatser just inom det området.

Det finns ett komunbygderåd med lokalt förankrade entusiaster som nu får pengar. Det var också kommunbygderådet som i samverkan med Stadshuset tog fram en landsbygdsstrategi förra året. Nu avsätts alltså resurser för att jobba vidare och sjösätta arbetet.

Kontakt mellan rådet och den styrande majoriteten är kommunalrådet Nicklas Franzén, ja, just det -Vänsterpartiet.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk