Övrigt

Åt var och en efter behov och från var och en efter förmåga.

De flesta religion över huvudtaget. Alla religioner predikar att det är galet att ta död på en människa, ändå så drar vi ut i det ena kriget efter det andra för att försvara vår tro och vår Gud.

Tyskarna hade inte bara för avsikt att erövra Östeuropa och besätta det militärt, utan att fullständigt göra om befolkningsstrukturen. Det betydde mord på miljontals människor, sterilisering och decimering av den slaviska och den judiska befolkningen och förflyttning av miljoner och åter miljontals människor. Anledningen var att ge mer plats till de människor som det var tänkt skulle härska här på jorden. Den ras som avsågs var Arier. En ras som var tänkt att härska och styra över alla andra orena raser. Det är svårt att förstå hur man kan komma på sådana tankar. Men också svårt att dra likhetstecken mellan Nazism och kommunismen som de ej insatta försöker få oss att göra. Okej nu skall man väl i ärlighetens namn säga att det som kommunismen förknippas med i Kina Sovjet och Östeuropa, inte är precis vad man vill framhålla att man står för. Nu är det väl lika med de flesta stora läror som styr och påverkar människors sätt att tänka så är de svåra att praktisera. Se kristendomen med sitt kärleksbudskap och hur de brände kloka gummor och gubbar. De flesta religion över huvudtaget. Alla religioner predikar att det är galet att ta död på en människa, ändå så drar vi ut i det ena kriget efter det andra för att försvara vår tro och vår Gud. Att vi skall dela allt så lika som det någonsin går tycker jag nog är det vackraste kärleksbudskap jag vet. Åt var och en efter behov och från var och en efter förmåga. Alltså att har du behov skall du få men det förutsätter att om du kan ge så ger du. Jag tycker att det vore stort om vi och hela världen kunde leva efter dessa små men stora ord.

Dela den här sidan:

Kopiera länk