Övrigt

Nyköpings borgare beredda att sälja ut kommunals tjejer!

De borgerliga partierna i Nyköping har gått samman om en gemensam budget under stridsropet: “Konkurrensutsättning och valfrihet”!
Nu vässar borgarpartierna klorna inför nästa års val. Man tror sig ha segervittring och det är ingen hejd på vad man kan tänka sig att ställa till med. Man vill “konkurrensutsätta” det mesta av den kommunala omsorgen, vilket innebär att man auktionerar ut kommunals tjejer till lägstbjudande. Att kommunals tjejer därmed får osäkrare jobb, glesare bemanning och därmed ökad stress på jobbet bekymrar inte borgarna. Långtidssjukskrivningarna lär öka dramatiskt!
Huvudsaken är uppenbarligen att någon ur de egna leden kan tjäna pengar på tjejernas slit! Valfrihet är ett annat honnörsord man gärna använder, men var i ligger denna valfrihet för användarna? Våra gamla och sjuka ser nog helst att samma omtänksamma tjejer kommer hem till dem, som de alltid gjort. Inte kommer de gamla att sitta med “Gula sidorna” i jakt på rätt entreprenör, det är bara nys!
Det är samma gamla unkna skåpmat som alltid, att slå sönder den gemensamma sektorn i jakt på nya profiter, tillhandahållna av skattebetalarna och utan att dessa har insyn i verksamheten! Borgarnas egoistiska profitjakt måste stoppas! De har ingen rätt att sälja ut kommunals tjejer till profithungriga lycksökare!

Dela den här sidan:

Kopiera länk