Läxhjälp och bartender – igen….

Ja ja, jag vet att ämnet börjar bli uttjatat, men…

Om vi håller oss till läxhjälpen. Hjälp mig förstår hur den borgerliga regeringen tänker. I ena ändan kräver man legitimation av lärarna för att garantera kompetens. I andra änden ska ”någon” med skattebidrag kunna fixa hjälp med läxorna utan några som helst krav på kompetens.

Vore det inte bättre att använda skattepengarna till att ge pedagogisk läxhjälp inom skolans ram åt dem som mest behöver det?

Håkan Johansson

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Nicklas skriver:

    Hörde att riksdagsledamoten Maria Abrahamsson (M) sa i radion att det inte är någon större skillnad på att blanda en smoothie till ett barn eller att blanda drinkar på spritfester. Var det inte bla hon som också var drivande i att få kröka och köra båt, för frihetens skull…