Peder Wachtmeister har nu avlöst Walburga Habsburg Douglas med att visa moderaternas dåliga insyn i verkligheten och urusla kunskaper hur man lägger ihop två och två.
Båda har inkomster som vanligt folk bara kan drömma om i de yrkesgrupper som moderaterna tror att de företräder.

  

Sanningen är att du måste tjäna 22.000 kronor för att få 1.000 i lägre skatt jämfört med år 2006. Hur många vårdbiträden, undersköterskor, handelsanställda och andra typiska kvinnodominerade yrkesgrupper kommer upp i den inkomsten?

Vem har finansierat denna skattesänkning? Jo, sjukskrivna och arbetslösa i första hand. Vem har tjänat mest! Jo, de 10 % av svenska folket som har störst förmögenheter. Det är lätt att se vilka personer som alliansregeringen gynnar mest och vilka som betalar. De miljarder som skattesänkningen har kostat skulle kunna ha använts i den offentliga sektorn, vilket skulle skapat fler arbeten där de verkligen behövts.

Jag säger som förut, ta en kurs på KOMVUX i högstadiets matematik, passa gärna på att lära er läsa rätt innantill så att ni kan presentera riktiga uppgifter istället för den missvisande informationen ni hittills presenterat.

Staffan Folke (v)